6η Διαδικτυακή Συνάντηση των εταίρων του προγράμματος eTwinning του Γυμνασίου Φούστανης

6η Διαδικτυακή Συνάντηση των εταίρων του προγράμματος eTwinning

του Γυμνασίου Φούστανης

Το απόγευμα της Τετάρτης 9 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με πολύ κέφι και χαρά η τελευταία, αποχαιρετιστήρια διαδικτυακή συνάντηση των εταίρων του προγράμματος eTwinning του Γυμνασίου Φούστανης. Ήταν η έκτη κατά σειρά διαδικτυακή συνάντηση που οργανώθηκε στα πλαίσια του προγράμματος το οποίο έχει τίτλο “MusicLexis: The most fun dictionary ever! II”.   Στην κοινή τηλεδιάσκεψη, διάρκειας 70 λεπτών, συμμετείχαν 11 μαθητές και 4 καθηγήτριες από Ελλάδα, Εσθονία, Πολωνία και Τουρκία, ενώ οικοδέσποινα ήταν η καθηγήτρια Αγγλικών του Γυμνασίου Φούστανης κ. Αρετή Σιδηροπούλου.

 Picture 1

Φωτογραφία από το τέλος της τηλεδιάσκεψης

5η Διαδικτυακή Συνάντηση των εταίρων του προγράμματος eTwinning του Γυμνασίου Φούστανης

Πέμπτη Διαδικτυακή Συνάντηση των εταίρων του προγράμματος eTwinning του Γυμνασίου Φούστανης

 

Η πέμπτη διαδικτυακή συνάντηση  των εταίρων του προγράμματος eTwinning του Γυμνασίου Φούστανης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 13 Μαΐου. Στην τηλεδιάσκεψη πήραν μέρος 25 μαθητές και καθηγήτριες από τα συνεργαζόμενα σχολεία της Ελλάδας, Εσθονίας, Ουγγαρίας, Πολωνίας, Ρουμανίας και Τουρκίας. Ωστόσο η τηλεδιάσκεψη είχε διάρκεια μόλις 20 λεπτά, καθώς η καθηγήτρια Αγγλικών του σχολείου μας κ. Αρετή Σιδηροπούλου που φιλοξένησε και συντόνιζε την τηλεδιάσκεψη αντιμετώπισε τεχνικά προβλήματα. Το μικρόφωνο της συσκευής που χρησιμοποίησε δυστυχώς δε λειτουργούσε, με αποτέλεσμα οι συμμετέχοντες να μην την ακούνε. Έτσι οι περισσότερες από τις δραστηριότητες που ήταν προγραμματισμένες για την πέμπτη διαδικτυακή συνάντηση δεν μπόρεσαν να διεξαχθούν και μεταφέρθηκαν στην επόμενη συνάντηση του Ιουνίου.

 

4η Διαδικτυακή Συνάντηση των εταίρων του προγράμματος eTwinning του Γυμνασίου Φούστανης

4η Διαδικτυακή Συνάντηση των εταίρων του προγράμματος eTwinning

του Γυμνασίου Φούστανης

 Μια νέα διαδικτυακή συνάντηση μεταξύ των ευρωπαίων εταίρων του προγράμματος eTwinning του Γυμνασίου Φούστανης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 21 Απριλίου. 7 καθηγήτριες και 30 μαθητές από 7 χώρες της Ευρώπης (Ελλάδα, Εσθονία, Κροατία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία και Τουρκία) συνδέθηκαν στην πλατφόρμα Zoom στο εικονικό δωμάτιο της κ. Σιδηροπούλου Αρετής, της καθηγήτριας Αγγλικών του σχολείου μας, η οποία διοργάνωσε και φιλοξένησε την τηλεδιάσκεψη. Γλώσσα επικοινωνίας μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν η Αγγλική. Ήταν η τέταρτη κατά σειρά διαδικτυακή συνάντηση που πραγματοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος eTwinning με τίτλο “MusicLexis: The most fun dictionary ever! II” και κατά την συνάντηση αυτή ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο διαγωνισμός λογότυπου που είχε οργανωθεί τον μήνα Απρίλιο.

image1 

image2

3η Συνάντηση - Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα eTwinning με τίτλο «MusicLexis: The Most Fun Dictionary Ever! ΙΙ»

Τρίτη Διαδικτυακή Συνάντηση των εταίρων του προγράμματος eTwinning του Γυμνασίου Φούστανης                                              

 Τις δυνατότητες που μας προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες να φέρουμε σε επικοινωνία Έλληνες μαθητές με μαθητές από όλη την Ευρώπη αξιοποίησε για άλλη μια φορά το Γυμνάσιο Φούστανης διοργανώνοντας μια νέα τηλεδιάσκεψη με τους εταίρους του στα πλαίσια του προγράμματος eTwinning που υλοποιεί με τίτλο “MusicLexis: The most fun dictionary ever! II”. 25 μαθητές και 8 καθηγήτριες από όλα τα συνεργαζόμενα σχολεία από Ελλάδα, Εσθονία, Κροατία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία και Τουρκία συναντήθηκαν διαδικτυακά το απόγευμα της Πέμπτης 1 Απριλίου σε μια κοινή τηλεδιάσκεψη που φιλοξένησε η καθηγήτρια Αγγλικών του Γυμνασίου Φούστανης κ. Αρετή Σιδηροπούλου. Η διαδικτυακή συνάντηση, η τρίτη κατά σειρά συνάντηση των εταίρων του προγράμματος, πραγματοποιήθηκε με γλώσσα επικοινωνίας την Αγγλική και με πολύ κέφι και ένθερμη συμμετοχή όλων των  μαθητών και καθηγητριών.

photo1

Το πρόγραμμα eTwinning του Γυμνασίου Φούστανης για δεύτερη φορά

Δεύτερη Διαδικτυακή Συνάντηση των εταίρων του προγράμματος eTwinning του Γυμνασίου Φούστανης

Το απόγευμα της Πέμπτης 11 Μαρτίου, στα πλαίσια του προγράμματος eTwinningMusicLexis: The most fun dictionary ever! II” που υλοποιεί το σχολείο μας, πραγματοποιήθηκε μια νέα τηλεδιάσκεψη μεταξύ των καθηγητών και μαθητών των συνεργαζόμενων σχολείων και μάλιστα στη Γερμανική γλώσσα! Πρόκειται για τη δεύτερη κατά σειρά διαδικτυακή συνάντηση των εταίρων του προγράμματος, μετά την πρώτη που είχε πραγματοποιηθεί στην Αγγλική γλώσσα στις 25 Φεβρουαρίου και την οποία είχε φιλοξενήσει η καθηγήτρια του Γυμνασίου Φούστανης κ. Αρετή Σιδηροπούλου. Οικοδέσποινα της διαδικτυακής συνάντησης ήταν αυτή τη φορά η κ. Diana Tabar, καθηγήτρια Γερμανικών του σχολείου Osnovna škola Rovišće της Κροατίας, και συμμετέχοντες ήταν 5 καθηγήτριες και 26 μαθητές από 5 χώρες, Ελλάδα, Εσθονία, Κροατία, Πολωνία και Τουρκία.

 Εικόνα 1